Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj med rabarber

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmmmm Så ska en paj smaka. Servera pajen ljummen med kall vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, rör ner socker, vetemjöl, havergryn till en smuldeg.
  2. Skiva rabarber och jordgubbar rör ihop socker, potatismjölet. För att det inte ska bli alltför blött och kladdigt är det lämpligt att röra ihop socker, potatismjölet så att potatismjölet, socker fäster på rabarberbitarna och jordgubbarna.
  3. Lägg fyllningen i ugnsfast form och fördela smuldegen över fyllningen.
  4. Grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Enarson 17 juni 2008

    Denna paj är så fantastiskt GOD!!!! En favorit!

  • Cruxcify 2 juni 2010

    OJ va god! MUMS! :D Väldigt smidigt att göra smuldegen med smält smör istället för att stå och kleta ihop det med fingrarna!.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.