- Serverar: 5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mmmmm Så ska en paj smaka. Servera pajen ljummen med kall vaniljsås.
Instruktioner
- Smält smöret, rör ner socker, vetemjöl, havergryn till en smuldeg.
- Skiva rabarber och jordgubbar rör ihop socker, potatismjölet. För att det inte ska bli alltför blött och kladdigt är det lämpligt att röra ihop socker, potatismjölet så att potatismjölet, socker fäster på rabarberbitarna och jordgubbarna.
- Lägg fyllningen i ugnsfast form och fördela smuldegen över fyllningen.
- Grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.
Publicerat den
17 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna paj är så fantastiskt GOD!!!! En favorit!
OJ va god! MUMS! :D Väldigt smidigt att göra smuldegen med smält smör istället för att stå och kleta ihop det med fingrarna!.