Instruktioner
1. Blanda vetemjöl, socker och vaniljsocker.
2. Smula ner smöret.
3. Tillsätt äggula och knåda samman degen till en rulle.
4. Packa in den i plastfolie och låt ligga minst 30 min i kylskåp. 5. Kavla ut degen på mjölat bakbord och lägg den i en tårtform, 24 cm i diameter.
6. Grädda pajformen i nedre delen av ugnen, 200 grader i ca 20 minuter.
7. Hacka chokladen under tiden och strö ut den på den varma pajbotten.
8. Pensla ut den smälta chokladen i ett tunt lager över botten. Låt svalna.
9. Vispa samman tårtmousse med mjölk, vispa tills moussen blir tjock och luftig, ca 3 minuter.
10. Bred ut moussen över pajformen och dekorera med skivade jordgubbar.
11. Strö eventuellt lite florsocker över jordgubbarna, beroende på hur söta de är.