Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssaft

(1 kommentar)  
Jordgubbssaft Jordgubbssaft
Skriv ut

Jättegod saft . Av bären som blir kvar gör man sylt av.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet Tillsätt konserveringsmedlen. Häll i sockret och rör tills det har löst upp sig. Slå det över jordgubbarna. Låt stå i ca 7 dygn Sila ifrån så mycket saft att bären som är kvar bli " simmiga" Häll upp på väl rengjorda flaskor till saften och burkar till sylten. Lycka till// Annica

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annica_johansson 12 juli 2009

    Jag gjorde saften i fredags och jag tog bara 2 1/2 kg socker. I receptet ska det igentligen vara 4 kg socker men jag tyckte att det räckte gott och väl med 2 1/2 kg, det är mycket det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.