Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssallad med basilika och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova att marinera färska jordgubbar i apelsin, mynta och basilika. Som en dröm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär jordgubbarna i bitar.
  2. Blanda dem med socker, apelsinskal och saft i en skål. Låt dra en stund och blanda ner mynta och basilika.
  3. Servera jordgubbssalladen med grädden.
  4. Tips ! Rör ner 1 msk cointreau eller annan apelsinlikör i grädden

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.