Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssill

 
Skriv ut

En god och omtyckt sill, även av personer som vanligtvis inte tycker om sill! Jag har bara prövat att göra den med inläggningssill alternativt 5-minuterssill. Så jag vet inte vilket resultat man får med matjesillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillen i ca 1½ cm stora bitar.
  2. Hacka ½ dl dill och ½ dl gräslök, spara resten till garnering.
  3. Rör ihop gräddfil, senap, socker, kryddpeppar, vit- och svartpeppar. Blanda ner sill, lök, morötter, dill, gräslök, och hälften av jordgubbarna.
  4. Låt det gärna stå i kylen över natten.
  5. Garnera med dill, gräslök och resten av jordgubbarna före serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.