Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsswiss

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkelt och sååå gott med syrlig yoghurt och söta maränger. Låt gärna yoghurten bli riktigt kall en halvtimme i frysen. Vaniljglass är gott att ”plussa” på med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj citronen väl och finriv skalet utan att det vita kommer med. Blanda skalet med yoghurt och florsocker. Ställ kallt.
  2. Rensa och kvarta jordgubbarna. Blanda med sylten.
  3. Varva maränger, jordgubbar, sylt och citronyoghurt på ett stort fat. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.