Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssylt för diabetiker

(1 kommentar)  
Skriv ut

Sylten är jättegod. Vi gör den hemma och äter av den allihopa men det är bara gubben som är diabetiker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela jordgubbarna i halvor. Lägg bären i en kastrull och koka dem försiktigt utan lock i 15 min. Häll i pektin och koka upp.
  2. Koka för 5 min, rör om då och då. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt Canderel strö. Rör om väl, låt svalna och ställ in i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Morgondimma 15 augusti 2011

    Hej! Hur länge håller sylten i kylen? :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.