Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbstarte

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ser väldigt goda ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär ut 6 portionsrundlar ur degen eller rulla ut den till en stor tarte.
  2. Riv mandelmassan och blanda med ägget och grädden till en slät smet. Bre ut massan på smördegen. Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Låt svalna.
  3. Skiva jordgubbarna och lägg dem på smördegsbottnen. Pensla bären med smält gelé.
  4. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.