Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnöts- och ingefärskakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Spännande smaksammansättning med jordnötter, syltad ingefära och vit choklad. Värt att pröva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen i små bitar och blanda den med jordnötterna. Hacka ingefäran fint. Rör matfettet, jordnötssmör, socker och ägg till en porös smet.
  2. Blanda i mjöl, bakpulver, ingefära och hälften av choklad- och jordnötsblandningen i smeten. Rulla kulor och doppa dem i resten av choklad- och jordnötsblandningen. Lägg jordnöts- och ingefärskakorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda på 175° i ca 13 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.