Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötsfylld filé med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten hittade min man Roland på när han satt på motorcykeln på väg hem. Resultatet blev en snabbt tillagad rätt och en riktigt god och saftig filé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en skåra längst med hela fläskfilén. Fyll skåran på fläskfilén med jordnötssmöret, de fint hackade soltorkade tomaterna och den rivna parmesanosten. Linda baconet runt om fläskfilén. Lägg den fyllda fläskfilén i en ugnsfast form, droppa lite olja över och krydda med salt och svartpeppar. Gratinera fläskfilén i ugnen i 200 grader ca 45 minuter eller tills fläskfilén har fått en fin färg. Blanda ingredienserna till såsen och låt den gärna stå och dra i ca 10 minuter.
  2. Servera fläskfilén med såsen, krögarblandningen och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.