Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

I den här kakan mals jordnötterna. Och till råga på allt är den härligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör fett och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget under vispning. Blanda mjölet med bakpulver, vaniljsocker och malda nötter och tillsätt i äggsmeten växelvis med grädden.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form.
  3. Grädda i 175 grader i ca 40-50 minuter. Prova med sticka om kakan är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.