Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötskakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från Långängens gård på Lidingö

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman jordnötssmör, socker, ägg, vaniljsocker och bakpulver till en slät smet. Klicka ut smeten teskedsvis på papprade plåtar.
  2. Grädda kakorna i 10 minuter. Låt dem svalna på plåten. Smält choklad och smör. Doppa kakorna till hälften i chokladen. Låt dem stelna på bakplåts- eller smörpapper.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • doris054 6 mars 2011

    Mina kakor blev toppiga, inte alls platta som på bilden men goda.

  • dolores 9 oktober 2012

    Vet ej vad det kan ha berott på men dom här har jag gjort många gånger,fantastiskt goda,fantastiskt lättbakade och dessutom GLUTENFRIA ! Använd gärna den sorten med bitar i (jordnötssmöret alltså).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.