Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En enkel sås att göra. Ta en stund att koka ihop, men resultatet blir mmm, ljuvlig! Ett tips är att köpa (Santa Maria - Spicey world) Indonesian satay i påse. Marinera kycklingfilé eller fläskfilé i bitar några timmar innan du steker köttet. Servera nudlar och wokade grönsaker till. Mums.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken i olja eller smör. Blanda resten av ingr och sjud några minuter på svag värme till löken känns mjuk och såsen tjocknat något. En skvätt cocosmjölk kan man hälla i mot slutet om så önskas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Susiloudi 21 december 2007

    Ska det verkligen vara så mycket vätska i? Tycker den var för lös.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.