Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötstoppar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Läckra munsbitar med jordnötssmak. Tycker man att det är besvärligt att spritsa så går det lika bra att forma degen till bollar som läggs på plåt och trycks till.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt kallt smör och jordnötssmör i klickar och arbeta samman till en deg, gärna i matberedare. Klicka i degen i en kaksprits och spritsa ut små toppar på en plåt. Grädda i 175º. ca 15 min. eller tills kakorna är genomgräddade. Låt kakorna svalna något innan de lossas från plåten. Pudra över florsocker vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.