Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötstryffel

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Jordnötter och choklad är gott ihop.

Ingredienser

Instruktioner

1. Rosta jordnötterna svagt bruna. 2. Hacka dem fint. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädde och smör. Häll det över chokladen och rör till en slät tryffel. 3. Rör ned nötterna och ställ det svalt att stelna till spritsbar konsistens. 4. Spritsa ut tryffeln i önskad form. Ställ dem svalt att stelna. 5. Doppa tryfflarna i den smälta chokladen. Rulla dem i kokosflingorna. De kan förvaras svalt ett par dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.