Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jorgubbspaj

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sommarens godaste paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: 1 liter färska jordgubbar (tinade frysta går bra)
  2. Täck botten på paj formen med jordgubbar. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke.
  3. Rör ner ägget i mjölblandningen.
  4. Fördela smeten över jordgubbarna. Häll över det smälta smöret och grädda ca 30 minuter i 175 grader varm ugn

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.