Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Josefins kladdkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En fantastiskt god kladdig kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman smör och socker. Rör ner ett ägg i taget samt sirap. Blanda samman resterande ingredienser och rör ner. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbara kant, ca 23 cm i diameter. Grädda i knappt 200 grader, 20 - 30 min. Ju kortare gräddningstid desto kladdigare kaka. Låt kallna i formen. servera med grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.