Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jul kessela chocolate

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En perfekt bjudning till gäster istället för en välkomstdrink, eller god efterätt! som jag kommit på själv. Bjöd på detta till 1:a adventsfika och det blev en hit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp all kesella i en skål. Riv ner hela daimchokladkakan på ett rivjärn. Tillsätt den rivna chokladen till kesellan och rör om. Strö över pepparkakskrydda och vaniljsocker. Blanda ihop allt.
  2. Klart! enkelt, snabbt, smidigt, och riktigt gott.
  3. För bästa resultat gör den en timma innan gästerna kommer. Låt den stå i kylskåpet så den blir kall.
  4. Toppa med den hackade sötmandeln innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.