Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jul revbensspjäll

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Dessa revbensspjäll tillhör vårat julbord. Det är svårt att bara ta några.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tjocka revben delas i lagom stora bitar. Stek dem i smör tills de blir gyllen bruna i en järn gryta. Stoppa i: 1 morot i skivor eller stavar 1 äpple i klyftor 1 lök i klyftor salt peppar ingefära Täck med vatten upp till där köttet är Koka i ca 1½ timma låt svalna i spadet.
  2. GOD JUL

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 26 december 2008

    Jättemöra och saftiga, allt gick åt. Kunde dock vara lite mer kryddor enl. min smak.

  • Gurkis 23 januari 2009

    Hade dessa revbensspjäll på julbordet. Enkla att tillaga samt goda!

  • Maneskjold 26 december 2009

    Hade dessa på julbordet. Penslade en glasyr av honung och citron över köttet och värmde i ugnen på 175 gr. i 15 min. Mums,mums! Gick åt på ett kick.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.