Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jul senap

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Bara ett måste på julbordet

Ingredienser

Instruktioner

Mal eller krossa senapskornen i mortel. Tillsätt vatten och vinäger droppvis och arbeta in det i senapen tills det blir en tjock smidig gröt. Smaksätt med honung och salt. Förvara senapen över täcktett par dagar för att mogna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 20 december 2009

    Alldeles för mycket vinäger - blev rinnig och ingen god smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.