Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Juläpplen

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gott till efterätt

Ingredienser

Instruktioner

Skölj äpplena och kärna ur dem men låt skalet vara kvar riv mandelmassan grovt rossta hasselnötskärnorna i torr het panna eller i ugnen hacka eller mal nötterna blanda mandelmassan, nötterna, och marmeladen späd med vatten till en smidig fyllning fördela fyllningen i äpplena stek äpplena i en ungssäker form i 175 grader tills de känns mjuka pröva med en sticka servera äpplena när de svalnat med iskall gräddblandad vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.