Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julbiscotti

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Knapriga skorpor med smak av julen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka sötmandel grovt. Vispa smör, socker och kryddor tills det är poröst. Vispa ner äggen. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten.
  2. Dela två bitar och rulla ut till två rullar. Baka i nedre delen av ugnen vid 200 grader i 30 minuter. Ta ut plåten och skär rullarna i bitar på snedden. Lägg ut kakorna på plåten med snittytan uppåt och torka vid 110 grader i 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Varg218 9 december 2009

    Förbaskat goda biscotti!!! Supergoda och lätta att göra! Alla älskar dem! Bästa receptet i år! Lätt! :D Fast jag modifierade det lite - blandade i dinkelmjöl, linfrön och psylliumfrön samt lade till en extra tesked av varje krydda (bakade dem två gånger och tyckte att de första var lite för svaga i smaken, men så älskar jag julkryddor, så det kanske bara är jag..)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.