Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julbiscotti med vit choklad och pistage

 
Skriv ut

Dessa måste provas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 190°.
  2. Sikta mjölet och bakpulvret och en nypa salt i en bunke, tillsätt socker och de uppvispade äggen. I med det rivna skalet och det syltade chokladen, vaniljsockret, pistagenötterna och blanda väl.
  3. Gör två avlånga limpor,ganska platta, som en halv gurka ungefär. Lägg dessa på smörad plåt eller en med bakplåtspapper försedd dylik.
  4. Grädda i ca 25-30 minuter tag ut och sänk värmen till 150°. Låt biscottin kallna något skär sedan i skivor, gärna snett över. Lägg ut bitarna på plåtar och ställ in i ugnen i 10-15 minuter för att torka ut helt.
  5. Njut dessa sedan till kaffe eller doppa dem i Vino santo!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.