Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julcaesarsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En caesarsallad med nya inslag; vörtbröd och grönkål!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ihop dressingen.
  2. Skär brödet i tärningar och stek det i smör i en stekpanna.
  3. Dela salladen i stora bitar och lägg den på ett fat.
  4. Repa grönkålen och dela den i bitar.
  5. Lägg på kål och brödkrutonger.
  6. Häll över en del av dressingen och servera resten till.
  7. Tips! Får du dressing över håller den sig i kylen flera dagar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.