Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julchoklad

 
Skriv ut

Så mycket godare än vanlig ischoklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till så att du har några formar från tidigare års chokladkalendrar. Dom ska vara utan papper och rendiskade förstås.
  2. Smält blockhokladen och nougaten i vattenbad. Tar du mörk choklad så blir det en starkare smak, ljus en lite lättare smak.
  3. Använd en liten sked eller dyligt och fyll formarna med den smälta chokladblandningen. Ställ in formen i frysen några minuter. Knäpp sen loss chokladen ur formarna och lägg den i en skål.
  4. Kul med olika former att bjuda på istället för bara runda, vanliga ischoklad och här slipper man även kokosfettet som jag personligen tycker förstör julchokladen.
  5. Bjud, ät och njut!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.