Jag tyckte inte om fruktkaka innan jag hade smakat detta recept. Sen var jag såld. Den här är väldigt saftig tack vare den långa gräddningstiden i låg temperatur. Baka den nu och frys in den så blir den ännu godare.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegod och saftig. Och vacker. Den passar även nu till påsk, jag bakade den igår... /Annica
Uuuuuuunderbart god! Är så glad över detta recept! Tackar! :-)
Detta ska jag testa inom kort, tror jag! Ser ut som min gammelfasters kaka som jag älskar så!
Den här kakan har jag bakat till jul i flera år sedan jag hittade det här receptet. Det blir succé varje gång jag bjuder på den. Helst ska den ligga till sig (svalt) någon vecka och avnjutas tillsammans med te.