Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julgrisar

 
Skriv ut

Julesött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ut marsipanen till en längd. Dela längden i 9 jämna bitar. Forma 8 bitar till grisar (något droppformade). Använd en sax för att klippa munnen. Med en tandpetare gör du ögon och hål i trynet. Använd den sista och 9:e biten för att forma öron och knorr.
  2. Doppa grisarna i smält choklad och låt stelna. Dekorera ögon med silverkulor eller färgad marsipan ögon. Pudra till sist över lite o´boy.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.