Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julias snickers

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Julias snickers

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sockret, jordnötssmöret och sirapen kokas på svag värme under omrörning i cirka fem minuter.
  2. Tillsätt kokosen och rice crispies.
  3. Platta ut i en form.
  4. Smält blockchokladen i vattenbad och häll över.
  5. Låt svalna. Skär sedan i bitar. Sen är det mums fillibabba!
  6. Övrigt: Perfekt julgodis att njuta efter julbordet eller varför inte ge bort i julklapp till någon du tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • smeand 14 december 2009

    Den som är på bilden har du ju inte gjort själv iaf! Ser precis ut som de man köper i affären... Beskrivning kan dessutom omöjligt ge det resultat som bilden visar.

  • susannjohanson 21 december 2010

    D var lika lätta att göra som de var goda

  • Helena0 20 december 2012

    De här receptet har jag använt sedan början av 90-talet kanongoda blir de!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.