Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig brieost

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett litet småplock till första advent, uppesittarkvällen eller precis när du vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg cirka 1 deciliter russin i en liten kastrull. Fyll på med glögg så att det knappt täcker russinen. Låt sjuda på svag värme i 8 minuter. Ta kastrullen från värmen och låt russinen svälla en stund.
  2. Skär brieosten i avlånga rektanglar och placera på fat. Fördela russinen och strö smulade pepparkakor över alltsammans.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 16 januari 2011

    Så gott och så lätt att göra. Kommer att göra det fler gånger. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.