Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig sallad

 
Skriv ut

En god och fräsch sallad till julbordet. Kan nästan ätas som efterrätt enligt vissa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kålen Skölj rocculan Skala clementin och dela till klyftorna. Alt apelsin som skärs i mindre bitar. Skiva fikonen, i valfri storlek. Blanda samman alltsammans, häll över lingonen. Smula över osten (ganska så stora bitar!)
  2. Jag har inte angivet antal eller storlek till något, det kan man göra efter tycke och smak. Men kål och roccula rekomenderar jag som huvudingrediens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.