Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julköttbullar med mersmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Köttbullarna med kalvfond och ingefära blir jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk. Låt det svälla en stund. Tillsätt sedan ägg, lökpulver, kalvfond, salt, kryddpeppar, ingefära och svartpeppar. Lägg i färsen och arbeta ihop allt till en smidig smet.
  2. Ta lite olja på händerna, rulla små köttbullar och lägg dem sedan på ett smörpapper.
  3. Stek köttbullarna i smör i en stekpanna, ca 5 minuter. Ta inte för många åt gången och skaka pannan så att köttbullarna rullar runt och får fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • katarina2235 29 november 2008

    Vilka saftiga köttbullar med god julsmak!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.