- Serverar: 25 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
väldigt goda och det går att använda citronsaft på flaska istället för en färsk citron.
Instruktioner
- Smöra och mjöla en fyrkantig springform,23x23cm. Sätt ugnen på 175 grader.
Smält margarineti en kastrull och ta bort den från värmen.
Rör i resten av ingredienserna och tryck ut degen i formen. Grädda mitt i ugnen i 12 minuter. Ta ut och ställ åt sidan sänk värmen till 150 grader på ugnen.
- Vispa ägg och socker pösigt. tillsätt citronskal och mjöl. Rör till sist i citronsaften. Häll smeten över botten och grädda i ugnen i 15 minuter. Fyllningen ska stelna men inte bli brun. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor pudra över florsocker innan servering.
Publicerat den
14 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar