Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jullimpa

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett recept som jag fått från syrran, som fått det av en jobbarkompis tror jag. Bara att röra ihop, fyllt av massor av godsaker! Mumma! ps, solrosfrön (har jag för mig att det var) kan bli gröna av värmen. Det är inte skadligt och är fortfarande fullt ätbart, så ni behöver inte bli skrämda av färgen =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blands första alla torra ingredienser innan filmjölken och sirapen tillsätts.
  2. Gräddas i 175 gr. 80-90 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.