Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julmuffins

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegott med kesella och glögg i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en stor bunke och ställ den åt sidan. Vispa smör och socker pösigt med en elvisp, tillsätt äggen, Kesella och glöggen.
  2. Rör ner äggblandningen i de torra ingredienserna och rör ihop allt tills det är riktigt blandat.
  3. Fördela smeten i muffinsformar av papper tills formarna är lite mer än halvfulla.
  4. Grädda i 15-20 min i 190°C för stora och en något kortare stund för mindre muffins.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saragu 11 december 2009

    goda o saftiga, känns bra o lite nyttiga ;) strök på lite "frosting" gjord på glögg o florsocker, mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.