Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julsenap à la Monika

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergod till julskinkan, prinskorven och pressyltan. Även toppengod senap att krydda lutfisksåsen med. Ett måste på julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg senapskornen i vatten, över natten. Mal senapskornen mycket fint med en stor senapskula, eller kör det i mixern.. Blanda vattnet med sockret och rör om väl till allt sockret är upplöst. Blanda sedan i ättika, senapspulver, äppelmos och ev lite salt.
  2. OBS!!!! Man kan till ombyte byta ut vattnet mot 1,25 dl vispgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.