Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julsnaps

(2 kommentarer)  
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Underbar färg och doft, men vi har inte provsmakat den ännu. Det är ju inte jul riktigt än.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kryddorna och spriten i en burk med lock och låt det dra i 2 veckor. Sila sedan två gånger genom melittafiter. Tillsätt honungen och sockret. Häll upp på flaska och lagra minst en månad innan du dricker den. Denna julsnaps blir bara godare och godare ju längre du lagrar den.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bofink35 16 november 2009

    Sätt snart en sats till jul igen. Den var jättegod....kan verkligen rekommenderas!

  • Hagge75 19 november 2014

    Hej, När du skriver att du använder hela nejlikor menar du då blommorna eller menar du kryddnejlikor? Jag har tidigare använt hibiskusblommor och rosor för att ge färg och smak och tänkte att nejlikor kanske funkar på liknande sätt. Tack på förhand, Hagge

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.