Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jultiramisu

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Julgott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker och kanel fluffigt. Blanda mascarpone och marsalavin, rör ihop med äggsmeten och smält choklad. Vispa äggvitorna och strösocker till ett fast skum och vänd försiktigt ned dem i smeten.
  2. Bryt Savoardikexen i två delar och doppa hastigt i espresso, varva smeten med kex i formar eller glas. Pudra med kakao och toppa gärna med hyvlad fazer ögon 70% premium choklad.
  3. Tiramisun kan förvaras i kyl upp till 3 dagar om den är väl inplastad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.