Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God kabanoss som serveras med en underbar sallad och rostad mandelpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fänkålslaw: Skiva fänkålen tunt. Skala och skiva morot och lök tunt. Blanda med crème fraiche, lime, vitlök och spiskummin.
  2. Sätt ugnen på 175º.
  3. Mandelpotatis: Dela potatisen på längden. Lägg potatis och vitlök i en ugnssäker form. Ringla över smör och rapsolja, salta och peppra.
  4. Rosta i mitten av ugnen 30-40 min.
  5. Stek korven i en stekpanna eller i ugnen. Servera med fänkålslaw och mandelpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.