Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabanossergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ge fläskfilén en mustig och härlig smak med kabanosserkorv, bacon och goda paprikor i en mustig rödvinssås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort senan längs filén, torka av den och dela den i bitar. Blanda mjöl, salt och peppar. Vänd filébitarna i mjölet och skaka av överflödigt mjöl. Smält margarinet i en fettsnål stekgryta och bryn köttbitarna.
  2. Skär korven i bitar. Strimla och skär paprikorna i bitar.
  3. Blanda ner allt utom bacon i grytan och häll över vin och buljong. Låt småkoka under lock på svag värme ca 15 minuter.
  4. Skär baconskivorna i bitar och knaperstek dem på svag värme. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Strö över baconbitarna strax före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.