Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabanossigryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod gryta som jag fått av en kompis för länge sedan.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära korvarna i skivor. Bryn dessa och lägg på sidan. Skär filén i skivor, stek tills de fått gyllenbrun färg. Lägg över filén och korvarna i en gryta. Sätt i grädde, salt, svartpeppar, mejram och mjölet utrört i lite mjölk. Låt detta puttra i 10 minuter. Hacka paprika och smörgåsgurka smått. Lägg dessa och syltlöken (ej spadet) i grytan. Värm allt i 5 minuter. Servera med ris, grönsallad och vitt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.