Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Källarfranskor

 
  • Serverar: 35-4 portioner
Skriv ut

Enkla och supergoda..!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda jäst, salt, socker, olja och vatten.
  2. Häll i mjölet spar lite till utbaket, degen kan vara rätt kletig då blir det ”fluffigare” frallor.
  3. Arbetas ut med en gång till bullar och lägges på plåten.Låt jäsa i 30 min, gräddas i 225-250 grader ca 10 min. Lycka till ! Annika

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.