Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Käringöbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka räkorna, men spar några till garnering. Finhacka rödlöken och blanda den med dill och räkor. Rör i majonnäs och salta och peppra efter smak.
  2. Bre röran på 12 brödskivor. Lägg skivorna på varandra, 3 och 3, till 4 bakelser. Lägg på de 4 locken. Täck bakelserna med ett tunt lager majonnäs. Rulla bakelserna i persilja. Toppa med löjrom och garnera med några räkor och citron.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.