Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kärleksmums med extra twist

 
  • Serverar: 25-35 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Var sugen på något gott, men ville samtidigt prova nått nytt. Så det blev lite extra i smeten till kärleksmumsen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå igång ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop alla andra ingredienser utom choklad i en bunke. Tillsätt lite i taget i äggsmeten varvat med smälta smöret och mjölken. Rör om till en slät smet och tillsätt sedan den hackade chokladen. Häll upp i runda aluminiumformar, typ bullformar, som är smorda med lite smält smör. Ställ in i mitten av ugnen och grädda i ca 15 minuter. Ta ut och låt svalna.
  2. Gör undertiden glasyren. Smält smöret och tillsätt alla andra ingredienser. Låt det bubbla upp en bubbla eller två. Ta av och skeda det över kakorna i lagom mängd. Häll strössel över direkt för glasyren stelnar väldigt fort.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.