- Serverar: 12 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Supergoda!
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och häll därefter i mjölken och blanda ner i äggsmeten.
- Blanda i de torra ingredienserna. Rör till en slät smet.
Fyll muffinsformarna till ungefär hälften (de kommer jäsa väldigt mycket i ugnen).
- Grädda i cirka 20 minuter, testa med provsticka.
- Glasyren:
Smält smöret. Blanda de övriga ingredienserna tillsammans med smöret tills den blir slät. Bred på glasyren på de av svalnade muffinsen.
- Med garneringen kan man vara lite kreativ och färga kokosen eller pärlsockret i någon rolig färg. Man fyller en plastpåse med den mängden man vill använda sig av och häller i några få droppar karamellfärg och blandar sedan ihop det.
Publicerat den
2 mars 2012
Kommentarer
Skriv kommentar
Så porösa och så goda *mums* och full pott! Ops ... här skulle det vara stora muffinsformar ... men vad gjorde det ... det blev småa plus stora muffins. De små fick grädda ca 10 minuter och de stora ca 24 minuter. Både stora och småa muffins blev jättebra/kram