Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffe och chokladfudge

 
  • Serverar: 80 portioner
Skriv ut

Hittade detta receptet på internet. Ser så gott ut!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser utom smöret i en hög och vid kastrull. Koka upp under omröring och låt fudgen sjuda tills den har en temperatur mellan 120-124 grader. Den högre temperaturen ger en hårdare fudge. Dra åt sidan och rör ned smöret. Slå sedan upp fudgen på en långpanna klädd med bakplåtspapper. Låt svalna och skär i bitar. Fudgen förvaras i kyl eller frys.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.