Instruktioner
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret.
3. Rör ut kaffepulvret i vattnet.
4. Blanda smöret och kaffet med äggsmeten.
5. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao. Rör ner det försiktigt i smeten.
6. Häll smeten i en smord form och bröad form, gärna med löstagbar kant, ca. 20 cm i diameter.
7. Grädda i ca 30 minuter.
8. Blanda alla ingredienserna till glasyren i en kastrull.
9. Koka upp och låt sjuda några minuter till glasyren tjocknat.
10. Lägg kakan på ett fat och bre glasyr över hela kakan.
11. När kakan svalnat kan du strö över chokladflakes som dekoration. Servera!
bakade denna till arbetskamratera o alla ÄLSKADE den! en 5 till ditt recept blir det!
UNDERBART GOD ;
Ja, mumsig kaka, men på tok för mycket glasyr. När jag haft på hälften var det översvämning på kakfatet...