Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffemammas tonfisktoast

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En helt underbar toast med smak av tomat, rödlök och fetaost. Dålig bild som inte alls gör den rättvisa. Ska försöka ta en bättre bild nästa gång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ett av bröden med lite av Philadelphia-osten och ha ner resten i en skål. Rör ner tonfisk och finhackad rödlök i osten, klicka på riklig mängd på det andra brödet och bred ut.
  2. Lägg på en eller två tomatskivor (jag hade en, men nästa gång blir det två). Dela fetaostkuberna på mitten och lägg över tomaten. Toppa med ett par skivor valfri ost. Jag valde Gouda.
  3. Lägg över det första brödet och in i smörgåsgrill tills önskad färg uppnåtts. Kan också göras i ugn, då räcker det med ett bröd och mer fyllning blir möjligt.
  4. Nästa gång jag gör denna har jag nog i en klick chilisås också.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kaffemamma 22 juni 2013

    Vet inte om det här är rutan för kommentarer som menas, men jag är ny här och hittade ingen annan. Jag ändrade "1 burk" till "185 g".

  • kaffemamma 1 juli 2013

    Har lagt till hur mycket bröd ska användas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.