Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffemousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck och separera äggvitor och äggulor. Var noga med att ingen äggula följer med vitan.
  2. Vispa gulorna med socker och snabbkaffe till en tjock smet. Smält chokladen och rör ner den i smeten tillsammans med likör.
  3. Vispa grädde och äggvitor var för sig. Vänd ner grädde och äggvitor i smeten. Undvik att röra för mycket utan arbeta med lugna tag för att moussen ska få fluffig konsistens. Fyll portionsskålar eller glas med smeten och ställ kallt cirka 4 timmar. Toppa med vispad grädde vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.