Hemma hos oss brukar det alltid bli många underskorpor kvar sist. Ibland hinner de bli väl torra och hårda för att vara njutbara. Jag uppfann därför denna pudding som gör dem underbart njutbara igen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gjorde det här igår med brödkanter, eftersom det är det jag har överskott på. Det blev gott och kommer säkert att göras igen. Betyget med brödkanter : 4. Jättegott med kardemumma i äggstanningen. Det slalom jag pröva nästa gång jag gör "bread and butter pudding".
Gjorde det här igår med brödkanter, eftersom det är det jag har överskott på. Det blev gott och kommer säkert att göras igen. Betyget med brödkanter : 4. Jättegott med kardemumma i äggstanningen. Det slalom jag pröva nästa gång jag gör "bread and butter pudding".
Kul att du gillade den. :) Skönt att fler en jag uppskattar de olika varianterna av brödpuddingar. Minns med lycka 50-60-talet när mormor gjorde brödpudding, det var högtidsstunder!