Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffetryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka all choklad och lägg den i en skål. Koka upp grädde, smör och kaffe. Häll det över chokladen. Rör till en slät tryffel. Ställ det svalt att stelna till spritsbar konsistens.
  2. Spritsa eller rulla kulor med hjälp av två teskedar. Ställ dem svalt att stelna.
  3. Doppa sedan tryfflarna i choklad. Rulla dem i florsocker och ställ dem svalt att stelna. Skaka dem i en sikt för att få bort överflödigt florsocker. De kan förvaras svalt ett par dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.